Atletische merken vonden sneakers uit. Maar vandaag de dag kun je sneakers kopen van vrijwel alle modemerken op de planeet. Van instapmodel tot high-end luxueuze fashion statements, er zijn sneakers beschikbaar voor elk budget.

Sommige merken bepalen echter echt de sneaker cultuur. Ze creëerden iets nieuws en vestigden zich als echte vormgevers en visionairs.

Hier zijn de 6 merken die kritisch zijn voor de wereld van de herensneakers:

 1. Nike
  Geen enkele lijst van de beste sneakersmerken zou geloofwaardig zijn zonder Nike aan de top. Het Amerikaanse sportmerk blijft zich elk jaar vernieuwen met nieuwe technologie en design. Nike’s capaciteit om zijn sneakers in alle richtingen te duwen is absoluut verrukkelijk.
 2. 2. Adidas
  Adidas heeft de afgelopen jaren met succes een comeback gemaakt, waarbij ze diep in de straatkledingcultuur is gedoken met bijvoorbeeld Kayne West en Pharell, terwijl ze toch trouw en authentiek zijn gebleven aan hun kernwaarde.
 3. 3. Gucci
  Het Italiaanse luxemerk Gucci behoorde tot de eerste grote namen die de casual en sportievere herenschoen look omarmden. Het ontwerp van Gucci nam echt de streetwear-wereld over met iconische modellen.
 4. Balenciaga
  Het Franse luxemerk Balenciaga kwam laat op het sneakerspel. Maar ze kwamen groots. De ontwerpster komt terug op klassiekers uit de jaren ’80 en ’90 met een moderne twist.
 5. Tom Ford
  High-end ontwerper Tom Ford staat bekend om zijn gebruik van hoogwaardige materialen en aandacht voor details. De Tom Ford sneaker collectie is absoluut topklasse. Ze bieden een uitstekende stijl met langdurige kwaliteit.
 6. 6. Gemeenschappelijke projecten
  Hoewel minder bekend dan de andere luxemerken in onze lijst, maakt Common Projects zich al een decennium lang sterk voor luxe sneakers. Door te werken met eersteklas materialen en doordachte ontwerpen, verdiende Common Projects straatreputatie bij haar fans en biedt ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Sneakerscultuur: Veelgestelde vragen
Wat zijn de heetste sneakers op dit moment?

De Nike Air Jordan New Beginnings Pack, dat een Nike Air Ship en een Nike Air Jordan 1 bevat zijn de heetste sneakers uit op dit moment. Hun officiële verkoopprijs is $350, maar ze worden verkocht voor meer dan tien keer dat bedrag op premium resale marketplace StockX.

Wat is de meest populaire sneaker?
De Nike Air Max 270 is de meest populaire heren sneaker op dit moment. Nike’s kenmerkende lichtgewicht React rubberen zool maakt het ook een van de meest comfortabele sneakers om de hele dag te dragen.

Wat zijn de coolste sneakers van 2020?
Super modieuze Golden Goose Superstar zijn de coolste sneakers van 2020. De Italiaanse luxe schoenmaker combineert luxe materialen, betrouwbaar vakmanschap en edgy design met de wereld van de herensneakers. Het resultaat zijn enkele van de meest trendy herensneakers van het jaar met een gewilde distressed lederen look.

Hoe moeten mannen sneakers dragen?
Mannen kunnen sneakers dragen als onderdeel van een casual outfit, of ze aankleden voor een zakelijke casual dag op kantoor. U hoeft alleen maar de juiste sneakers te kiezen voor het werk. De Koio Capri Castagna sneakers zijn de beste casual schoenen om te dragen met jeans.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *